Cum se aplica un sticker decorativ

Cum se aplica un sticker decorativ  – Video

Instructiuni aplicare sticker de perete format din mai multe sectiuni:

Oricine poate lipi un sticker decorativ, nu trebuie sa chemati un specialist sau sa folositi scule profesionale ceea ce inseamna niste bani si timp economisit.

Daca ati comandat stickerul si nu doriti sa-l aplicati in viitorul apropiat  acesta trebuie stocat in ambalajul original la o temperatura de 20°C si 50% umiditate relativa.

www.lipestesidecoreaza.ro nu recomanda si nu-si asuma raspunderea pentru deteriorarea sticker-ului daca acesta nu a fost pastrat in conditii optime, de aceea recomandam sa comandati stickerele dorite in momentul in care doriti sa le aplicati.

Lipeste si Decoreaza nu isi asuma raspunderea pentru o lipire defectoasa a sticker-ului decorativ.

Pasi de urmat pentru aplicarea cu succes a unui sticker pe perete:

1.Pregatirea suprafetei ce urmeaza a fi decorata:

Inainte de aplicare trebuie sa va asigurati ca suprafata ce urmeaza a fi decorata este curata, neteda si uscata . Daca peretele este proaspat vopsit lasati vopseaua sa se usuce minim 2 saptamani.

2. Pregatirea sticker-ului:

Daca modelul comandat de dumneavoastra vine in mai multe sectiuni, acesta trebuie separat folosind o foarfeca.

Presati sticker-ul pe fata si pe verso folosind o racleta sau un card pentru a se lipi mai bine pe folia de transfer.

3. Masurati , Pozitionati , Trasati:

Pozitionati sticker-ul provizoriu pe perete . Puteti folosi un scotch de hartie cu grad de aderenta nu prea puternic ca acela folosit pentru protectia suprafetelor in timpul vopsirii si zugravirii . Masurati, trasati si repozitionati pana cand cadeti de acord asupra amplasamentului autocolantului pe perete.

4. Dezlipiti sticker-ul de pe suportul de hartie

Dezlipiti cu grija autocolantul de pe suportul de hartie asigurandu-va ca toate elementele raman pe folia de transfer (daca sticker-ul ce urmeaza a fi aplicat este de marime mica il puteti dezlipi pe tot , insa daca acesta este mai mare este recomandat sa dezlipiti decat o parte, apoi sa taiati hartia dezlipita). Daca anumite elemente nu se dezlipesc pur si simplu presati folia de transfer cu degetul si reincercati.

5. Lipiti si decorati:

Tineti sticker-ul tensionat aproape de perete si neteziti de la centru spre extremitati folosind o racleta sau un card (daca este vorba de un sticker mic puteti sa il lipiti direct cu mana). Asigurati-va ca toate bulele de aer au fost eliminate si ca autocolantul adera bine pe suprafata. Repetati procesul pe toata suprafata sticker-ului

6. Inlaturati folia de transfer:

Dezlipiti cu grija folia de transfer, daca autocolantul se desprinde de pe perete lipiti inapoi folia de transfer si neteziti  din nou. Cea mai eficienta metoda este sa incepeti  dintr-un colt si sa rulati inapoi spre sine formand un unghi de 180 de grade astfel se mentine presiune asupra autocolantului in timp ce folia de transfer este inlaturata.

Repetati procesul si cu celelalte sectiuni daca este cazul.

 

Nu uitati sa pozati peretele decorat si sa ne etichetati pe Facebook!